Monitoimikeittiö Löökin julkisivussa komeilee rakennuksen nimi.

Moni­toi­mi­keit­tiö Löö­ki

Tehok­kaat tilat elin­tar­vi­ke­teol­li­suu­teen

Löö­ki on Ouluun Rus­kon teol­li­suusa­lu­eel­le raken­net­tu tuo­tan­to­keit­tiö, jos­sa val­mis­te­taan ruo­kaa Oulun kou­luil­le, päi­vä­ko­deil­le ja Poh­jois-Poh­jan­maan hyvin­voin­tia­lu­een tar­pei­siin noin 32 000 ruo­kai­li­jal­le päi­vit­täin. Löö­kis­sä val­mis­te­tus­ta ruo­as­ta naut­ti­vat Oulun yli­opis­tol­li­sen sai­raa­lan poti­laat, hen­ki­lö­kun­ta ja opis­ke­li­jat sekä Oulun alu­een kou­lu­jen ja päi­vä­ko­tien oppi­laat ja opet­ta­jat. Lisäk­si ate­rioi­ta tuo­te­taan alu­een hoi­va­ko­tei­hin ja päi­vä­toi­min­nan yksi­köi­hin sekä tar­joil­laan kotiin kul­je­tet­tui­na ate­rioi­na. Suu­ren ate­ria­mää­rän tuot­ta­mi­nen edel­lyt­tää toi­min­nal­li­ses­ti tehok­kaat keit­tiö­ti­lat.

Koh­teen tie­dot

Tilaa­ja / asia­kas
Oulun kau­pun­ki
Ker­ro­sa­la
2 700 br-m2
Val­mis­tu­mis­vuo­si
2017
 
Yhteis­työs­sä Mart­ti Kar­si­kas.


Mau­kas mie­li­ku­va tyy­lik­kääl­lä jul­ki­si­vul­la

Tuo­tan­to­keit­tiö Löö­ki on suun­ni­tel­tu yhteis­työs­sä ammat­ti­keit­tiöi­hin eri­kois­tu­neen asian­tun­ti­jan kans­sa. Tuo­tan­to­keit­tiön logis­tiik­ka koos­tuu mm. resep­tii­kan suun­nit­te­lus­ta, raa­ka-ainei­den vas­taa­not­ta­mi­ses­ta, varas­toin­nis­ta ja käsit­te­lys­tä, ruo­an val­mis­tuk­ses­ta, jääh­dy­tyk­ses­tä ja pak­kaa­mi­ses­ta sekä tuo­reen ruo­an lähet­tä­mi­ses­tä ruo­kai­li­joil­le.

Tila­jär­jes­te­lyn läh­tö­koh­ta­na on ollut cook & chill -ruo­an­val­mis­tus. Mene­tel­mäl­lä ruo­an säi­ly­vyys pite­nee, elin­tar­vi­ke­tuot­teen tur­val­li­suus para­nee ja keit­tiön tuot­ta­vuus lisään­tyy.

Löö­kin tilois­sa on myös eril­li­nen keit­tiö, jos­sa val­mis­te­taan eri­koi­san­nok­set. Toi­min­nal­li­ses­ti huip­pu­mo­der­ni keit­tiö mah­dol­lis­taa kok­kien kes­kit­ty­mi­sen täy­sin työ­hön­sä.

;

Par­haas­sa seu­ras­sa